Balans in zicht

Veel mensen komen naar Vlieland omdat ze hier rust vinden. Niet alleen letterlijk, omdat het hier rustig en ruimtelijk is, maar ook om je mentaal weer helemaal in je element te voelen. Door gewoon te wandelen of fietsen en je hoofd leeg te maken. Of door deel te nemen aan één van de vele activiteiten die op Vlieland in dit kader worden georganiseerd.

We hebben het al eens over de Paaspelgrimage gehad, die binnenkort plaats gaat vinden. Ook yoga en mindfullness worden op Vlieland regelmatig beoefend. Allemaal activiteiten die hier, in de natuurlijke en rustgevende omgeving, heel goed tot zijn recht komen.

Wil je nog een tandje dieper gaan als het gaat om innerlijke beleving? Misschien zijn dan de meditatie-middagen of avonden van de Vlielandse coach Janke Boomsma iets voor jou. In vijf sessies worden verschillende vormen van meditatie aangeboden.

De bijeenkomsten zijn steeds anders van karakter door de inhoud, vorm en opbouw. De doelstelling is balans, rust en inzicht. Meer informatie vind je op de website van Janke.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *