Bief, bier en wier

Op Stortemelk is het een drukte van belang. Ook na de meivakantie profiteren veel gasten van het mooie weer en plannen nog even lekker een paar dagen weg. Met name in juni is Vlieland extra aantrekkelijk. Waarom? Door de Wilde Zeewier Weken natuurlijk! Restaurant De Bolder speelt hier helemaal op in met het zeewiermenu en een hele leuke aanbieding.

De chefkok maakt in de weekenden tussen 3 en 19 juni een smakelijk menu met als amuse Ballontine van kabeljauw en zalm met Vlielands zeewier en als hoofdgerecht lauwwarme rosbief op een bedje van Vlielands zeewier en paddenstoelen met teriyakisaus en sesamzaadjes geserveerd met aardappeltjes. Dat wordt smullen!

Wie denkt dat je de hoofdprijs moet betalen voor dit culinaire hoogstandje, heeft het mooi mis. Je kunt er al van genieten voor € 10,–!

Alsof dit nog niet genoeg is krijg je er ook nog een gratis proefglas 1666 bier (met zeewier) bij. Speciaal gebrouwen vanwege het feit dat dit jaar het herdenkingsjaar is van de ramp die in 1666 voor de kust van Vlieland plaatsvond. Het bier heeft de naam ‘Rampzalig’ meegekregen. Helemaal passend bij de reden dat het gebrouwen is, maar als je het proeft past de naam ‘Gelukzalig’ er beter bij :-).

Wil je wel het bier proeven maar niet dineren in De Bolder? Dat kan ook! Doe dan tijdens de Wilde Zeewier Weken op zaterdagmiddag 4, 11 of 18 juni tussen 14.00 en 17.00 uur mee aan de gratis proef & probeer route langs 10 adressen op Vlieland. Eén van die adressen is De Bolder en hier kun je dan gratis een proefglaasje bier proberen. (De route is tegen die tijd verkrijgbaar bij de VVV.)

0 thoughts on “Bief, bier en wier”

  1. En mocht je na al dat lekkers in De Bolder naar huis willen rollen, dan kan je nog (tot 10 juni) heerlijk uitrusten in ons Tenthuis de Skelp 🙂 (www.tenthuisdeskelp.nl)
    Vind ik leuk · Beantwoorden · Zojuist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *