De magie van Vlieland

Vlieland is een ongelooflijk fotogeniek eiland. Dat weet iedereen die weleens een foto heeft gemaakt van een mooie zonsondergang, een ruig duinlandschap, een kabbelende zee, woeste hoge golven, een gezellig terrasje…… afijn, zo kunnen we nog wel even doorgaan. 

Ook vogelliefhebbers trekken er vaak op uit op Vlieland om de grote diversiteit aan vogelsoorten op de gevoelige plaat vast te leggen. De één maakt foto’s met een mobieltje en de ander loopt het eiland rond met een grote toeter van een lens op zijn buik. Hoe dan ook, Vlieland inspireert veel fotografen en dat levert fantastische plaatjes op.

Kiekjes voor de persoonlijke fotoboeken, om te delen op Facebook of om van te genieten met familie en vrienden. Diana Rolf van ‘Vlieland in beeld’ heeft nog iets anders bedacht. Zij stuurt regelmatig foto’s naar de weermannen en vrouwen van RTL4. En daar zijn ze maar wat blij mee!

Gisteravond kwam er weer eentje voorbij. Een prachtige, bijna magische foto van het zonlicht door de bomen verscheen schermvullend in beeld. Met natuurlijk linksboven in de hoek ‘Diana Rolf, Vlieland’. Een betere promotie van ons mooie eiland kun je niet hebben. Bedankt Diana, samen zorgen we dat iedereen weet hoe mooi Vlieland is!

 

0 thoughts on “De magie van Vlieland”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *