Een driedimensionale uitdaging

Na het mooie weekend is het vandaag voor veel mensen weer werken geblazen. Tenzij je vakantie hebt en geniet van ons mooie eiland. Dan hoef je helemaal niets te doen. Of toch wel? 

Natuurlijk ga je niet de hele dag in de bank hangen, al kunnen we ons best voorstellen dat je daar soms aan toe kunt zijn. Van de meeste activiteiten op Vlieland ontspan je echter waarschijnlijk nog meer dan nietsdoen. We hoeven je niet te vertellen dat je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Ook de tochten naar de Vliehors en de zeehonden mogen bekend worden verondersteld. Maar we weten bijna zeker dat de activiteit die we nu gaan belichten nog onbekend is. Hij is namelijk helemaal vers van de pers. Waar we het over hebben……? 3D printen!

In het cursuslokaal aan de Dorpsstraat 35 (tegenover Houters warenhuis) kun je onder  deskundige begeleiding zelf bezig met ontwerpen en printen van 3D figuren. Eerst zoek je een bestaand ontwerp en deze pas je eventueel aan zodat hij aan je wensen voldoet. Ook kun je ervoor kiezen om zelf een ontwerp te maken. Vervolgens kunnen deze geprint worden.

Een andere activiteit is het inscannen en printen van personen. Je maakt een scan van je lichaam of hoofd en print het uit. Zo zie je hieronder de cursusleider die kijkt naar een ander geprint object.

Ben je nieuwsgierig naar 3D printen en wil je het wel eens proberen? Dan is dit je kans. Informeer telefonisch naar de lestijden (06 53 75 43 32) of mail info@3dvlie.nl. Even binnenlopen mag ook, wie weet kun je meteen aan de slag!

Exif_JPEG_PICTURE
Voorbeelden van 3D prints

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *