Een paplepel met poffertjes?

Een groot gedeelte van de gasten komt niet voor de eerste keer. Veelal zijn ze door hun ouders al meegenomen naar Vlieland. De liefde voor alles wat het eiland te bieden heeft is ze met de paplepel ingegoten. Niet zo vreemd, want ook voor kinderen is Vlieland een heerlijke vakantiebestemming. Dat was vroeger zo, en dat is nu niet anders.

In plaats van gamen, televisiekijken en internetten kunnen kinderen zich op ons eiland nog ‘ouderwets’ vermaken. Struinen in de duinen, boomhutten maken in het bos, zandkastelen bouwen op het strand, roetsjen van de glijbaan in het zwembad, met een schepnet krabbetjes vangen aan zee….., zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Van spelen word je moe én krijg je trek. Wat is er dan leuker en lekkerder dan genieten van een portie poffertjes met poedersuiker bij Poffertjeshuis De Lickebaert? Om je vingers bij af te likken! Daar heb je vanavond geen kind meer aan :-).

0 thoughts on “Een paplepel met poffertjes?”

  1. 2 x per jaar: de vroege boot, bij aankomst Vlieland koffer op de wagen van Sietse; lopen naar hotel; uitpakken en naar buiten via het bos naar de camping; het strand op en rechtsaf de wandeling om de punt; na uren wandelen met de nodige “kijk” momenten via de haven eindigend bij het pannenkoekhuis…………heerlijk dubbele portie poffertjes dubbel boter en suiker mmmmmmmmmmmmm zo lekker, wijntje en biertje erbij en dan met gezond vermoeide benen het hotel in voor een tukkie om later op de dag weer te gaan struinen in de Dorpsstraat. Heerlijke gewoonte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *