Een strandballetje slaan?

Het is met dit zonnige weer fantastisch om op het strand te zijn. Terwijl de golven met een zacht geruis aanspoelen loop je je stress eruit of zit je zomaar wat te mijmeren over van alles en nog wat. In het zand lees je de gedichten in de sporen van de Vliehors Expres en je kijkt om je heen om te genieten van de wijde blik over de brede zandvlakte.

Heb je genoegd gewandeld dan spreid je een plaid uit in een duinpan of je neemt een drankje bij Strandpaviljoen ’t Badhuys. Of….. je gaat beach tennissen! 

Beach volleybal is al een bekend fenomeen, maar tegenwoordig wordt er ook steeds meer aan beach tennis gedaan. Onlangs is de samenwerking gestart tussen het Vlieland Outdoorcenter en Tennisclub Vlieland, waardoor het mogelijk is geworden om op het strand (een paar honderd meter links van ’t Badhuys) een beach tennisbaan aan te leggen.

En nu komt de verrassing…… in de meivakantie mag iedereen deze baan (na reservering) gratis gebruiken! Het reguliere tarief voor niet-leden is € 20,– per uur (inclusief materiaal), dus we spreken hier toch wel van een hele mooie aanbieding. Pak je kans en sla een strandballetje!

 

0 thoughts on “Een strandballetje slaan?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *