Even weg voor Evenwicht

Op Vlieland kom je tot rust. Vanaf het moment dat je op de boot stapt vallen de alledaagse beslommeringen van je af. Dat hoor je vaak van gasten die regelmatig op ons eiland komen. Dit weekend zal dat voor een aantal bezoekers extra het geval zijn. Waarom? Omdat ze een heel bijzonder yogaweekend gaan beleven.

Mariel Slotman van Island Yoga Vlieland organiseert deze weekenden al geruime tijd en iedere keer weer zijn de deelnemers enthousiast over de combinatie van yoga en de natuurlijke schoonheid van Vlieland.

Dit keer staat het weekend in het teken van Evenwicht. En dat mag je breed zien. Evenwicht tussen lichaam en geest, maar ook evenwicht als het gaat om je voeding. Onderdeel van het yogaweekend is een workshop over voeding. Je leert gezonde rauwe chocolaatjes en groene smoothies maken.

Natuurlijk is er ook meer dan genoeg tijd voor de yogalessen en meditatie. Ook een keertje zo’n heerlijk weekend meemaken en/of de workshop doen? Kijk op de website van Island Yoga Vlieland voor meer informatie.

Nog een extra tip. Tijdens de Wilde Zeewier Weken, die op Vlieland plaatsvinden van 3 t/m 19 juni, kun je de workshop ook doen en geeft Mariel lezingen over gezonde voeding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *