Feest aan zee

Om 17.00 uur vanmiddag is het zover. De aanbouw van Hotel Zeezicht wordt feestelijk geopend. Gasten worden vriendelijk ontvangen en uitgenodigd de kamers en de binnentuin te bekijken. Wat meteen opvalt is de ruimtelijkheid en de zeer stijlvolle inrichting.

Bij binnenkomst in één van de opengestelde kamers is te zien dat hier een deskundige stylist aan het werk is geweest. Zorgvuldig op elkaar afgestemde kleuren die een rustgevende sfeer uitademen en als klap op de vuurpijl boven ieder bed een andere, op glas geprinte, foto van een markant plekje in de Vlielandse natuur. Door het sepia-filter past de foto perfect in de kleurstelling van de rest van de inrichting. Knap gedaan!

De binnentuin, gelegen tussen het oorspronkelijke hotel Zeezicht en het nieuwe gedeelte, is een mengeling van hout, steen en groen. Ook hier is aan ieder detail gedacht. Vanuit zoveel mogelijk kamers is zeezicht gerealiseerd door een zaagtandgevel toe te passen.

Dat de familie Houter blij is met deze eigentijdse uitbreiding, moge duidelijk zijn. Een feestje is dan ook zeker op zijn plaats. Gefeliciteerd met deze aanwinst voor Vlieland!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *