Ga mee met de Jutterstocht!

Vanaf vrijdag 12 augustus is het op maandag- en vrijdagmorgen mogelijk om met de echte jutters mee te gaan het strand op. Je vervoermiddel is een avontuurlijke oude legertruck. Hij brengt je over het strand naar het deel waar spullen aangespoeld zijn en de opruimactie nodig is.

Maximaal 20 deelnemers maken een stuk van het strand vrij van rommel en genieten tussendoor van het strand, de zee, elkaars gezelschap en nog veel meer.

Inhoud excursie

Je meldt je om 10 uur ’s morgens aan het einde van de Dorpsstraat. Daar word je opgewacht door de grote legervrachtwagen die je samen met de andere deelnemers vervoert naar de plek op het strand waar de opruimactie gewenst is. Op zich al een beleving om in een open auto langs de zee over het strand te rijden.

Aangekomen op de plek van bestemming krijg je een prikstok, handschoenen en een emmer. Het is de bedoeling dat je met elkaar een stuk strand weer brandschoon maakt. Wat een voldoening om achterom te kijken en de natuur in volle glorie te bekijken, mede door jouw toedoen!

Natuurlijk zorgt de begeleiding dat er na afloop van de inspanningen een lekker hapje en drankje voor je geregeld is op het strand. Wanneer je het wel eens hebt over het leven als optelsom van mooie momenten….. dit is er zo eentje :-). Een dag om nooit meer te vergeten.

Klinkt het goed? Draag dan je steentje bij aan een schoon strand en ga mee! Je investering is € 15,– p.p.

De Jutterstocht kun je doen op maandag-  en vrijdagmorgen van 10 tot circa 12 uur. Aanmelden kan via info@vlielandoutdoorcenter.nl of 06-51460152.

De Jutterstocht wordt gesponsord door Toeristisch Platform Vlieland en Staatsbosbeheer Vlieland en uitgevoerd door Vlieland Outdoorcenter en SupSafari Vlieland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *