Groente uit zee diner

Wie ‘Vlieland, in je element’ volgt weet dat we druk bezig zijn met het organiseren van de Wilde Zeewier Weken, die van 3 t/m 19 juni op Vlieland plaatsvinden.We hebben net gehoord dat Lisette Kreischer naar Vlieland komt om een avondvullend programma te verzorgen in Restaurant De Wadden. 

Op allerlei gebied wordt zeewier tegenwoordig gebruikt en daarom vinden wij het een top idee om dit van 3 t/m 19 juni aan ons gasten te laten zien, ruiken, proeven en proberen.

Lisette is de schrijfster van het kookboek ‘Groente uit Zee’, dat helemaal gewijd is aan koken met zeewier en algen. Hoe dat smaakt kun je op 11 juni proeven tijdens het Groente uit zee diner. Tussen de gangen door vertelt Lisette over haar zeewierpassie en wordt de documentaire The Dutch Weedburger vertoond. Je hoeft niet lang na te denken om te weten wat het hoofdgerecht is :-). Juist ja, een hamburger. Maar wel eentje van zeewier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *