Here Comes The Summer

Van de schoonheid van de Vlielandse natuur geniet je met al je zintuigen. Je hoort de vogels en de branding, je ziet de fantastische vergezichten, je ruikt de zilte schone lucht, je proeft de smaak van de vruchten uit de zee en je voelt…… Ja, wat voel je eigenlijk? Teveel om op te noemen! Je voelt rust, je voelt ontspanning, je voelt nieuwe energie.

Eigenlijk is alles wat hierboven omschreven is ruim voldoende om op Vlieland te willen zijn. Toch kunnen we het niet laten om er af en toe nog een schepje bovenop te gooien. Om nog meer beleving te bieden. Zoals tijdens het festival Here Comes The Summer. Temidden van het decor van bos en duinen wordt het kleine zusje van het bekende grote festival Into The Great Wide Open georganiseerd.

Het goede nieuws is dat er voor dit festival met muziek, dans, culinaire verrassingen en een uitgebreid kinderprogramma nog wel kaarten zijn! Heb je zin en tijd om op 6, 7 en 8 mei naar Vlieland te komen? Dan raden we je zeker aan om Here Comes The Summer te bezoeken!

Voor tickets, klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *