Herfstvakantie = Cranberryweken

Nu de zomer weer voorbij is zijn veel gasten weer overgegaan tot de orde van de dag. Na een paar weken onthaasten op ons mooie eiland moet er toch weer gewoon gewerkt worden. De Vlielanders daarentegen hebben op dit moment juist vakantie. Na het drukke zomerseizoen gaan zij er traditiegetrouw even tussenuit, net voordat de reguliere herfstvakantie van start gaat. Dat betekent dat zij weer op hun post zitten als de herfstvakantie in de rest van het land begint, en dat is maar goed ook. Op Vlieland vieren we dan namelijk de Cranberryweken!

Van 15 t/m 28 oktober staat het hele eiland in het teken van het Rode Goud. Je kunt jam maken, met de boswachter naar de cranberryvelden, superfood smoothies met de bessen maken, de Vlielandse oogstmarkt bezoeken of thee drinken en taartjes eten bij het Pop up Paviljoen bij kampeerterrein De Lange Paal.

Kom een paar dagen of een weekje genieten. Kijk op Vlie.nl of Vlieland.net welke accommodaties nog beschikbaar zijn en laat je verwennen!

Ben je op Vlieland tijdens de herfstvakantie? Haal dan vooral het volledige programma op bij de VVV, dan mis je niets. Op www.cranberryweekvlieland.nl vind je alvast een voorproefje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *