Het bruist op Vlieland!

Vanaf 17 december bruist het op Vlieland. Voordat de bubbels op 31 december letterlijk in je glas dansen kun je van elke dag een bruisende belevenis maken. Hoe? Dat lees je hieronder. 

Donkere December Dagen

De Donkere December Dagen zitten boordevol activiteiten. Voor ieder wat wils en natuurlijk heel veel belevenissen in het donker! Een survivalbaan in het donker, sterren kijken met Adrie Warmenhoven van planetarium Franeker, een lezing bijwonen van donker & licht expert Nynke Rixt Jukema, gedropt worden en je weg terugvinden aan de hand van raadsels en rebussen, een tuk tuk safari met culinaire afloop in het ijsbaanhokje. En dan is dit slechts een hele kleine greep uit alles wat er te doen is. Bekijk de hele programmering hier.

Kunst- en muziekroute

Op zaterdag 17 december kun je je de hele dag vermaken met kunst en muziek. Op maar liefst 16 aansprekende, veelal historische locaties kun je exposities bekijken, voordrachten beluisteren en kunstenaars aan het werk zien. Dit mag je niet missen! Bekijk de hele route en informatie hier.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *