Het Nederlands Kampeerfilmfestival

Films over kamperen & slapen in tenten

Na het enorme succes van de vier vorige jaren organiseren Podium Vlieland en kampeerterrein Stortemelk, met medewerking van de Leeuwarder Courant en Dagblad van het Noorden, in juni een feestelijke jubileumeditie van het Nederlands Kampeerfilmfestival.

Het festival is de perfecte combinatie van kamperen en cultuur. Slapen op een bed in een volledig ingerichte tent. Het strand op loopafstand. En tussendoor kijken naar de mooiste films over kamperen. Overdag in de sfeervolle zaal van Podium Vlieland en ‘s avonds met een openluchtvoorstelling in de duinen.

Een boottocht over een mediterrane rivier, extreem kamperen in de Himalaya, lanterfanten tijdens de IJslandse zomer, een reis met de camper door Amerika of lief en leed op een Ierse camping. In alle films op het Nederlands kampeerfilmfestival is een belangrijke rol weggelegd voor tenten, caravans, campers, rugzakken, kampvuren en andere kampeerverschijnselen.

Tussen de vertoningen is er alle tijd voor een strandwandeling, een rondje eiland per fiets, lekker zwemmen in zee of lekker eten en borrelen in De Bolder, het grand café van Stortemelk. Op vrijdag- en zaterdagavond vertonen we in Zaal 2, onze openluchtbioscoop in de duinen bij de jachthaven, twee bijzondere feelgoodfilms. Bij slecht weer wijken we uit naar Zaal 1 in Podium Vlieland. 

Weekend 1: vrijdag 22 juni t/m zondag 24 juni.
Weekend 2: vrijdag 29 juni t/m zondag 1 juli.

Boek nu tickets!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *