Het ruikt hier naar kado’s

In de voorbereidingen van de Wilde Zeewier Weken zijn we druk bezig om te inventariseren wat er op Vlieland al met zeewier wordt gedaan. Zo kwamen we in contact met de ondernemers van het Parfumpaviljoen.

Bij de ingang zie je een bord staan met de tekst: ‘Het ruikt hier naar kado’s.’ En daar is werkelijk niets aan gelogen. Zodra je de voormalige huisartsenpraktijk van Dr. Deen binnenstapt komen de geuren je tegemoet.

Het Parfumpaviljoen biedt een groot scala aan bekende luchtjes, maar dan zonder de fancy verpakking. Dat zorgt voor een aantrekkelijk prijsverschil met de broertjes en zusjes in de mooie flesjes. Voor wie het om de inhoud gaat is deze winkel een waar genoegen.

Behalve lekkere luchtjes vind je er tal van andere producten. Verzorgingsmiddelen, maar ook tassen, lekkere dikke truien en nog veel meer. Kenmerk is het gebruik van natuurlijke materialen. En je voelt hem al aankomen. Ook zeewier is een ingrediënt in een aantal producten in het assortiment van het Parfumpaviljoen.

We kregen een klein potje handcreme met zeewier mee om te proberen. Heerlijk lekker zacht en niet vet werden onze handen ervan. Kortom, het Parfumpaviljoen is zeker je bezoek waard en je komt vast met een leuk kadootje naar buiten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *