Hier komt de zomer

Hier komt de zomer. Toepasselijker had de naam van het evenement Here Comes The Summer, dat dit weekend op Vlieland plaatsvindt, niet kunnen zijn. De zomer is in volle glorie gearriveerd. Overal zie je volle terrassen en op Stortemelk geniet men met volle teugen van het mooie weer. Het vrijheidsgevoel, dat zo past bij bevrijdingsdag, kon je niet alleen gisteren maar ook de komende dagen ervaren. 

Op verschillende podia zullen dit weekend muzikale klanken zich vermengen met het licht van de zon en de geuren van het zilte water en het ontluikende groen. Het wordt een feestje dat ervoor zorgt dat we de toch wat regenachtige editie van Into The Great Wide Open van vorig jaar meteen vergeten zijn. Ook de jassen, die je op de foto van een eerder jaar ziet, hoeven nu niet aan. Er zijn nog kaartjes, wil je erheen klik dan hier.

Behalve het festival is er op Vlieland nog veel meer te beleven. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in de jachthaven. Een dorp op zich, vol met kleine bootjes,  stoere schepen, stijlvolle zeiljachten en luxe strijkijzers.

Geniet van Vlieland, van de zon en van elkaar en voel je in je element!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *