In je element in je tent

De hele winter hebben de vaste kampeerders er naar uitgekeken. Het moment dat Kampeerterrein Stortemelk weer geopend is. Op 1 april was het zover.

Karretjes reden af en aan en aan het einde van de dag stonden diverse tenten alweer op hun plek. Het weer werkte prima mee en zorgde voor een gevoel dat het meest te vergelijken is met koeien die voor het eerst de stal uit mogen. Dartelen en springen in het vrije veld :-).

De komende maanden mag er weer genoten worden van zon, zee en strand. Het avontuurlijke campingleven gecombineerd met lekker eten op het terras van De Bolder. ’s Avonds laat je je verrassen door een optreden in de grote zaal om daarna te besluiten met een afzakkertje voor je eigen tent. De concertzaal is helemaal vernieuwd en nu nog beter geschikt om artiesten te ontvangen. We zijn benieuwd wat er dit jaar op het programma staat!

Na het wakker worden in de natuur kun je je overdag vermaken met niks doen, of meedoen aan één van de sportieve activiteiten die georganiseerd worden. Stortemelk is voor veel mensen al jarenlang hét stekkie om weer helemaal in je element te zijn. En dat gevoel delen wij met liefde!

0 thoughts on “In je element in je tent”

  1. Ook natuurkampeerterrein de Lange Paal mocht met de Pasen de eerste gasten ontvangen. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *