J’aime La Vlie

Na de eerste editie in 2017, komt er een tweede in 2018! Meer zeehonden, stranden, oesters, natuur en songfestivalervaringen!

J’aime La Vlie ademt Eurovisie. Een heel weekend vol met het songfestival waar we allemaal (stiekem) van houden en dat op het mooiste Waddeneiland. Vanwege groot succes, voor de tweede keer het J’aime La Vlie-festival op Vlieland, waarbij eiland- en vakantiegevoel heerlijk samensmelten met de ware beleving van het Eurovisiesongfestival.

Een leuk weekend voor zowel de diehard fans, als voor de mensen die een weekend Vlieland willen combineren met een paar fantastische shows en andere activiteiten. Het festival is in het leven geroepen door enthousiaste songfestivalfans (OGAE NL), voormalig ESF-deelneemster Esther Hart (Nederland 2003) en kampeerterrein Stortemelk op Vlieland.

Dit jaar zijn er onder andere shows van ‘Una Notte A Sanremo’ met Jalisse (Italië 1997), Naviband (Wit-Rusland 2017), Big Eurovision Concert en Eurovisie-Sing-A-Long. De optredens worden de gehele dag door gegeven op uiteenlopende locaties, van een middagoptreden in de duinen tot een concert in de historische Nicolaaskerk en show met live band in de Bolder.

Tussen de concerten door kunnen festivalgangers en artiesten sterren kijken, kampvuren maken, een Eurovisie-dansclinic volgen, aan theatersport doen, fietsen langs bijzondere Vlielandse planten en bloemen, joggen of de Slauerhoff-wandeling lopen en nog veel meer eiland- en Vlieland-gerelateerde activiteiten ondernemen. Oh ja: en dorpsdiscotheek De Stoep heeft de ‘JLV’-afterparty op zaterdag – met DJ Louis – ook alweer ingeroosterd!

Zien we u ook op Vlieland eind juni?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *