Kiek wat uniek!

Vlieland wordt veel gefotografeerd. Heel veel zelfs! Iedere vakantieganger doet het, of het nu is met de mobiele telefoon of met een geavanceerde camera. Ook vogelaars kunnen er wat van. Behangen met lenzen en statieven gaan ze op zoek naar bijzondere vogelsoorten en proberen ze er zoveel mogelijk te spotten. Behalve deze amateurfotografen is er ook een aantal professionals aan het werk op Vlieland, en één daarvan is Marjet van Veelen.

Waarom we haar er nu uitlichten? Omdat zij een prachtig verzamelwerk heeft gemaakt, waar iedere Vlielandliefhebber bij weg zal zwijmelen. Marjet heeft al het natuurschoon dat het eiland te bieden heeft vastgelegd op de gevoelige plaat en dit gebundeld in een 120 pagina’s dik collectorsitem.

Tot 27 mei is dit album bij voorinschrijving te bestellen in verschillende formaten en afwerkingsniveaus. Wil je een zakformaat boek voor in je handtasje, om op ieder moment van Vlieland te kunnen genieten? Dat kan. Wil je een mega luxe exemplaar voor op je koffietafel? Ook dat is mogelijk. Bekijk alle opties en bestel via de link naar haar website.

Deze zomer is Marjet van Veelen weer op Vlieland om families te fotograferen. Hieronder een compilatie van haar werk als Zomerfotograaf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *