Logeren bij Leut

Vorige week vertelden we over de nieuwe kamers bij Hotel Zeezicht en de duurzame B & B Torenzicht. Maar er is nog een nieuwtje op logeergebied te melden. Vanaf vorig jaar opende Leut Koffiebar & logies haar deuren en de gasten zijn sindsdien verwend met gezonde smoothies, heerlijke wraps, gebak en andere versnaperingen.

Dat is echter niet alles wat er in het pand naast Restaurant Lutine gebeurde. Boven werd er druk geklust om een drietal stijlvolle hotelkamers te realiseren. En die zijn nu klaar voor gebruik. 

De kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv en sommige hebben een zithoek. In de kamer vind je een koffiezetapparaat en een waterkoker. Alle kamers hebben een eigen badkamer met een bad of een douche. Voor je persoonlijke comfort zijn er gratis toiletartikelen en een haardroger aanwezig.

Leut Koffiebar & logies biedt overal gratis WiFi en je kunt gebruik maken van een gemeenschappelijke keuken. Wil je ook een keertje logeren in het kleinste hotel van Vlieland? Klik hier voor informatie over de beschikbaarheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *