Nog 5 nachtjes slapen…

Nog 5 nachtjes slapen en dan is het zover….. de eerste Kunst- en Muziekroute vindt plaats op Vlieland op zaterdag 17 december. Vanaf 11 uur kun je een route lopen langs 16 aansprekende locaties waaronder de oude bibliotheek, de oude raadzaal (het tv huis van Dr. Deen), de historische redddingbootschuur, twee houtbewerkingswerkplaatsen, galerie Vlieland Maritiem Art en diverse Vlielandse huiskamers. Zelfs in verzorgingshuis de Uiterton hangen de gangen vol met unieke kunstwerken van de Vlielandse amateurschilders. 

Niet alleen schilders maken hun opwachting, ook werken van sieradenmakers, schrijvers en dichters kun je bekijken en beluisteren. Op diverse plekken langs de route is gratis koffie en thee verkrijgbaar en de route loopt rond lunchtijd langs Bakkerij Westers, waar de kerstmarkt plaatsvindt en ook een lekker broodje of andere versnapering verkrijgbaar is. Geen tijd te verliezen namelijk, dus uitgebreid lunchen zit er niet in als je alles wilt zien :-).

In de middag verplaats je je van de Dorpsstraat naar de Uiterton, een huiskamer op het duin en daarna naar de werkplaatsen van Stukje Vlieland en Zilt Getint op het industrieterrein. Daarna snel naar de Reddingbootschuur en Seeduyn voor nog meer vermaak.

Dit mag je niet missen! Het is door verkregen subsidie van het Iepen Mienskip Funs ook nog eens helemaal gratis! Haal je gratis entreebewijs en het routeboekje met een omschrijving van alle deelnemers bij de VVV en beleef een onvergetelijke dag.

 

2 thoughts on “Nog 5 nachtjes slapen…”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *