God only knows

Aangemoedigd door de hele familie Ten Brink op de achterste rij gaven Suus en Charlotte ten Brink gisteravond een concert in Podium Vlieland.

Zaal 1 is vol. Niet zo vol als vorig jaar, vertelt eigenaar Bojan, maar dat heeft niets te maken met de populariteit van de dames. Om een brandveilige situatie te handhaven mogen dit jaar de looppaden niet gevuld worden met enthousiaste toeschouwers.

De sfeer is er niet minder om. Het repertoire van Suus en Charlotte komt uitermate goed tot zijn recht in de intieme entourage. Gevoelige covers worden afgewisseld met eigen liedjes. Waar Suus in voorgaande jaren nog in de schaduw stond van haar oudere zus, pakt ze nu het publiek in met mooie zelfgeschreven liedjes waarbij ze zichzelf begeleidt op gitaar. Charlotte kwijt zich ervaren van haar taak en zingt naast eigen werk ook liedjes van Eva Cassidy en Adele.

Al met al een zeer geslaagde avond, waarbij Charlotte op het eind nog een extra verrassing in petto heeft……… Ze roept haar vier zussen op het podium om samen de klassieker ‘God Only Knows’ ten gehore te brengen.

Een mooie afsluiting van 2015. En wat 2016 gaat brengen? God only knows…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *