Prijsuitreiking fotowedstrijd

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover. De prijswinnares van de fotowedstrijd van ‘Vlieland, in je element’ mocht haar prijs in ontvangst nemen. Anna van der Meulen zette haar dochter met hond op de foto op de Vliehors. Vooral het standpunt en de fantastische lichtinval maakte haar foto volgens de jury tot de mooiste van ruim 120 inzendingen. 

20161112_150116-1_resized

Voorzitter van het Toeristisch Platform Vlieland, de heer Willem Joosse, overhandigde de prijs, een foto-afdruk op hout, aan Anna en haar dochter Marlein.

20161112_150359-1De prijsuitreiking vond plaats op Vlieland, met dank aan sponsoren Hotel Zeezicht, Rederij Doeksen en restaurant Puur Vlieland. We konden Anna en Marlein over laten komen voor een heerlijk weekendje samen genieten. Hoe leuk was het om te horen dat ze al een hele tijd plan waren om een weekendje samen ergens naartoe te gaan, maar dat het er nog nooit van was gekomen :-).

Anna, van harte gefeliciteerd en we hopen dat de foto een mooi plekje krijgt!

(Ook een foto op hout laten afdrukken? Het kan bij ’t Kwetternest, je weet wel, dat leuke woonwinkeltje aan het begin van de Dorpsstraat.)

One thought on “Prijsuitreiking fotowedstrijd”

  1. Gefeliciteerd , Prachtige foto!!!!!!

    Met vriendelijke groet,

    Ans van den Berg-te Vaanholt , v/a mijn I Pad.

    >

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *