Shoppen op Vlieland

In de gezellige Dorpsstraat kun je als shopper je lol op. Stijlvolle kleding, souvenirs van de zee en snoepgoed met ’s eilandsmaakje.

Vlieland kent een scala aan ‘inheemse’ snoepsoorten. Voor zoetekauwen met fantasie: strandpalen, meeuwenflatsen en geitenkeutels voeren de ranglijst aan. De cranberry groeit op het eiland en in veel producten word dit besje lokaal verwerkt. Cranberrypakketjes worden op maat voor je samengesteld.

Winkelen
Naast het genieten van al het goeds van het eiland, ook even een moment om je zelf te verwennen. Stadse allure mengt zich moeiteloos met de intimiteit van het dorp. Enkele winkels hebben ook exclusieve merken in de verkoop of andere eyecatchers in eilandsferen; zoals houten visjes en mooie sieraden van natuurlijke producten.

Souvenirs
Natuurlijk neem je wat leuks of lekkers mee van vakantie. Voor jezelf als souvenir of voor de buurvrouw die thuis de plantjes verzorgt of de vriendin de oppas is voor de hond.

Dat maakt dat je bij thuiskomst net even iets anders hebt, wat je nog doet nagenieten van die heerlijke dagen op Vlieland!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *