Slaap bruidje slaap

Hoewel de uitspraak ‘Trouwen doe je maar één keer’ in deze moderne tijd wellicht een beetje te optimistisch is, is de trouwdag voor de meeste stellen een bijzondere gebeurtenis. Per jaar kiezen honderden toekomstige echtparen ervoor om op Vlieland deze heuglijke dag te laten plaatsvinden. En dat is niet zo gek, als je weet welke mogelijkheden Vlieland heeft om van deze dag een waar sprookje te maken.

De ceremonie kun je door één van de trouwambtenaren hier op het eiland laten begeleiden op iedere gewenste locatie. Wat te denken van een rit naar het drenkelingenhuisje met de Vliehors Expres, om vervolgens met je familie en vrienden om je heen, binnen de omheining van de jutterschutting en je voeten in het zand, je Ja-woord te geven? Of misschien kies je liever voor een binnenlocatie, zoals de prachtige kerk op Vlieland.

Voor de feestelijkheden kun je terecht bij diverse gezellige horecagelegenheden. Bakkerij Westers verzorgt als je wenst een heerlijke bruidstaart. En er zijn op Vlieland diverse fotografen die jullie dag op de gevoelige plaat kunnen vastleggen.

Als dan uiteindelijk de nachtelijke uurtjes aanbreken, is het fijn als je een mooie bruidssuite hebt om je samen terug te trekken. Je huwelijksnacht is tenslotte een wezenlijk onderdeel van het sprookje. Bij Badhotel Bruin hebben ze van de bruidssuite dan ook echt werk gemaakt. Een sfeervolle luxe ruimte met een uitmuntend bed van Hästens. Jullie dag èn nacht kan niet meer stuk. Het bed is zo fijn, je zou bijna meteen in slaap vallen :-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *