Tot over de oren in het wier

Nog een paar weken en dan is het zover. De Wilde Zeewier Weken op Vlieland! Neem het ons maar niet kwalijk, maar we zitten helemaal tot over onze oren in het wier. Workshops, lezingen, exposities, huidverzorging, zeewiersmoothies, zeewierchocolade, zeewierkaas, zeewierthee, groente uit zee diner, zeewiersafari, GPS zeewiertocht, proef en probeer route etc. etc. We dromen er zelfs van :-). 

Zo’n mooi duurzaam thema, dat zoveel toepassingsmogelijkheden kent, is een dankbaar onderwerp voor een evenement. En je staat er versteld van wat er allemaal al op Vlieland gebeurt met zeewier! Hoog tijd om dat aan de rest van Nederland te laten zien. Dus ben je of ken je iemand die nog een leuke vakantiebestemming zoekt voor een weekje, midweek of weekend weg? Kom dan tussen 3 en 19 juni naar Vlieland en laat je verrassen!

Meer informatie vind je op www.wildezeewierweken.nl

Informatie over overnachtingsmogelijkheden vind je onder meer op www.vlie.nl

0 thoughts on “Tot over de oren in het wier”

  1. En dan te bedenken dat onze Vlielander voorouders matrassen vulden met gedroogd zeewier… en een beetje zeealsum (kwelderplant met sterke geur) erbij, want daar kan ongedierte niet tegen.
    😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *