Vijfendertig jaar Concerten bij kaarslicht

De bekende Concerten bij kaarslicht worden in 2019 voor de 35ste keer georganiseerd.

Ze worden gehouden ten bate van het onderhouds- en restauratiefonds van de monumentale Nicolaaskerk. Topmusici uit binnen- en buitenland verlenen graag hun medewerking aan de concerten die door de eilanders en badgasten grote waardering ondervinden. In 2018 werden de Concerten bij kaarslicht in de Nicolaaskerk door dertig gerenommeerde Nederlandse musici uitgeroepen tot de op één na mooiste serie/locatie van Nederland (onderzoek Volkskrant).

2019 wordt gestart op zaterdag 23 februari met een concert van Sytse Buwalda. Hij zingt Winterreise van Schubert. Op 20 april is er een uitvoering van de Mattheüs Passion. De rest van het jaar wordt gevuld met concerten op de zaterdagavond in juni, september en oktober en in juli en augustus op de woensdagavond (zie overzicht).

Toegangskaarten kunnen gereserveerd worden via de website of telefonisch: 06-30873617. Ook kunnen op de ochtend van het concert toegangskaarten worden gekocht: als het concert op zaterdag is van 11.00 tot 12.30 uur en als het concert op woensdag is van 10.00 tot 12.00 uur aan de kerk.

Kom jij genieten van een sfeervol concert bij kaarslicht in de Nicolaaskerk?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *