Vlieland | Alle seizoenen mooi

Op Vlieland doen we veel om het onze gasten naar de zin te maken. Binnen het groene en natuurlijke kader dat Vlieland biedt, worden tal van activiteiten georganiseerd. Voor ieder wat wils en passend bij de schoonheid van het jaargetijde.

Trek erop uit met de boswachter of ontdek op eigen gelegenheid de veelzijdige flora en fauna van het eiland. De natuur is op zichzelf al fantastisch, maar vormt ook een heel mooi decor voor uiteenlopende activiteiten.

Te denken valt aan diverse sportieve evenementen zoals de Vuurtorenloop en de Halve Marathon. Ook muzikaal en cultureel is er van alles te beleven, bijvoorbeeld tijdens de festivals en filmweekenden. Into The Great Wide Open heeft grote landelijke bekendheid en ook de thema-filmweekenden in schouwburg Podium Vlieland trekken honderden bezoekers per weekend.

Dit is nog maar een klein tipje van de sluier, op de website van de VVV vind je nog veel meer dingen die je op Vlieland kunt doen.

Ondanks alles wat er al is, gaan de inwoners en ondernemers op Vlieland volgende week brainstormen in De Bolder. Onderwerp is het bedenken van nieuwe activiteiten en evenementen. We willen de gasten vooral verleiden om ook eens in het voor- en naseizoen te komen. Vlieland is tenslotte in alle seizoenen mooi!

Foto: Staatsbosbeheer Vlieland

0 thoughts on “Vlieland | Alle seizoenen mooi”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *