Vlieland te paard

Hoewel je je op Vlieland op geen enkele manier druk hoeft te maken, kan het wel zijn dat je  kiest voor een vakantie met de nodige beweging. Wat te denken van een potje tennis of een middagje in het zwembad? Of je kiest voor een strandactiviteit of gaat met een instructeur de zee op voor een kitesurfles. Veel van dit soort sporten zijn het hele jaar door te beoefenen. Vandaag willen we graag de paardijmogelijkheden op Vlieland extra in het zonnetje zetten.

Als je ook thuis gewend bent het edele ros te beklimmen, kun je op het eiland galopperen langs de branding. Maar ook als je weinig of nooit op een paard gezeten hebt, ben je welkom om het een keertje te proberen. Dan doen de begeleiders het uiteraard wat rustiger aan :-).

Je kunt kiezen uit twee maneges op Vlieland. Manege De Seeruyter bevindt zich naast Strandhotel Seeduyn. Stal Edda, een manege met uitsluitend de wat kleinere IJslanders, bevindt zich achter de jachthaven. Kun je niet kiezen? Dan probeer je ze toch allebei. Geen straf om twee keer een rondje Vlieland te paard te doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *