Vlieland, wat ben je mooi!

Ellis van Healthtastic is samen met haar reisgenoot Claudia op Vlieland geweest en hierdoor is een leuke blog ontstaan.

Vlieland, wat ben je mooi! Lees hier mijn tips

Mijn tripjes gaan vaak naar verre landen of ergens in Europa. Vakantie in eigen land is al heel lang geleden. Ik vermoed met mijn ouders naar de Noordzee toen ik 14 was. Toen Claudia, mijn geweldige reisgenootje op dit tripje, begin dit jaar met het idee kwam om naar Vlieland te gaan, was ik eigenlijk direct enthousiast. Waarom naar Barcelona, Rome of Valencia als er in eigen land ook genoeg te beleven valt. En wat was het te gek! Ik neem je mee tijdens onze trip…

Lees hier Ellis tips.

 

Foto credits: Ellis

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *