Voetjes van de vloer!

Donderdag 28 april. Je zou het ‘The day after’ kunnen noemen. Koningsdag was gezellig, vol met de nostalgie en tradities die bij Vlieland horen. Nu begint het gewone leven weer. Bouwvakkers pakken hun gereedschap weer op. De winkeliers zetten hun spulletjes buiten en de zon schijnt hoog aan de hemel.

Het is nog stil op straat maar over een uurtje zullen gasten en inwoners weer wandelen door de Dorpsstraat en hun inkopen doen of neerstrijken op een terrasje. Anderen zullen deze mooie dag invullen met een wandeling door de natuur of een lekker thuisdagje. Hoe dan ook, we kijken terug op een mooie dag, ondanks het wat mindere weer. Het was, zoals de koning in Zwolle het verwoordde, hartverwarmend!

Ben je nog niet uitgefeest dan kun je de komende dagen je hart ophalen op Vlieland. Bijvoorbeeld vanavond bij Café Tante Pé, waar DJ Johnny Vinyl de bloemetjes buiten zet. Zoals de naam al doet vermoeden draait Johnny alleen ouderwetse langspeelplaten uit de jaren 60, 70 en 80. Vanaf 21.00 uur gaan dus de voetjes van de vloer!

Puurvlieland_cafe-overzicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *