Wad een Week!

We kijken terug op een zeer geslaagde eerste editie van de Werelderfgoedweek op Vlieland. Op het idee gekomen door het landelijke Werelderfgoedweekend hebben we de midweek eraan vastgeplakt en de hele week activiteiten georganiseerd die te maken hebben met de beleving van de Waddenzee. En dat werd gewaardeerd!

Gasten deden mee met extra vaartochten, wadexcursies en genoten van een heus Captains Dinner. Of ze wandelden mee met de sunsetwandeling van Kapitein Klaas waarbij geëindigd werd bij de rookpot van Vincent Kikstra voor een heerlijk visje. Natuurlijk werden ook de reguliere activiteiten op de Waddenzee zoals suppen, kanoën en supyoga extra in het zonnetje gezet. En last but not least kon je in de restaurants genieten van gerechten met ingrediënten uit de Waddenzee.

Kortom, het was me het weekje wel. Zondag sloot Marjet van Veelen af met een mini fotoshoot voor iedereen die gefotografeerd wilde worden met het drooggevallen wad op de achtergrond. Een prachtig beeld dat veel geweldige foto’s opleverde. Onder de deelnemers is een Waddenagenda 2017 verloot met 14 pagina’s Vlielandfoto’s van Marjet. De gelukkige winnaar is Carola Henning die haar hond Zwolle liet portretteren. Carola gefeliciteerd! De agenda komt zo snel mogelijk naar je toe!

hond-zwolle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *