Wadgasten

Het zou maar zo kunnen dat je deze week in het duin ineens een stel muzikanten tegenkomt. Er worden namelijk opnames gemaakt voor de serie ‘Wadgasten’.

Wadgasten is een programma over muziekartiesten op Vlieland, waarbij een portret gemaakt wordt van de artiest en van het eiland. In het programma worden artiesten die spelen in De Bolder meegenomen naar bijzondere plekken op Vlieland. Ze spelen een akoestische sessie op een mooie locatie en worden geïnterviewd. Daarnaast ondernemen ze een activiteit zoals wadlopen, kitesurfen of zeehonden spotten.

Wadgasten zal in eerste instantie te zien zijn als web-serie (5 afleveringen) op een speciale website en op de websites van de betrokken partijen, zoals bijvoorbeeld Kampeerterrein Stortemelk. Daarnaast is er de intentie om het programma via lokale omroepen uit te zenden op televisie. De eerste release staat gepland in oktober 2016.

Het Toeristisch Platform Vlieland ondersteunt dit initiatief. Het brengt Vlieland in beeld voor muziekminnende mensen, op een manier die hen aanspreekt. Ze krijgen hierbij niet alleen een goede indruk van de muzikale programmering in De Bolder, maar ook van de schoonheid van de natuur en de veelzijdigheid aan activiteiten op Vlieland.

Hieronder een voorproefje. Even wegdromen…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *