Waterpret

Vlieland begroet ieder jaar zo’n 200.000 gasten. Geweldig dat ons eiland zo geliefd is en de eilanders doen er dan ook alles aan om het de bezoekers naar de zin te maken. Ook qua faciliteiten is het goed geregeld op Vlieland.

Laten we het bijvoorbeeld eens hebben over zwemmen. Natuurlijk is er de zee. Heerlijk poedelen aan het Noordzeestrand of pootje baden in de Waddenzee. In de winter is dat misschien, behalve voor de nieuwjaarsduikers, een beetje aan de koude kant. Gelukkig zijn er op verschillende locaties binnenbaden. Sportcentrum Flidunen heeft er eentje en bij Strandhotel Seeduyn kun je naast zwemmen genieten van diverse wellness faciliteiten.

Ook bij appartementenhotel Vlierijck is een mooi binnenbad te vinden. Fijn voor de gasten, maar nu ook voor Vlielands eerste seniorenvereniging . Die mogen namelijk buiten het hoogseizoen gebruik maken van het verwarmde bad om te gymnastieken in het water. De gezamenlijke eigenaren hebben onlangs positief gereageerd op een verzoek hiertoe van de vereniging. Zo kunnen zowel gasten als eilanders genieten van het lekkere warme zwemwater. Goed geregeld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *