Wie schrijft, die blijft

‘Vlieland, in je element’ is een samenwerking aangegaan met ‘Heerlijk Vlieland’. Beiden vertellen we over Vlieland. De mooie natuur, het gemoedelijke sfeertje, de vele activiteiten die maken dat het eiland voor ieder wat wils biedt. Het zijn allemaal onderwerpen die je vindt op de Facebook pagina’s en websites van zowel ‘Vlieland, in je element’ als ‘Heerlijk Vlieland’. Waarom ze dan toch allebei bestaansrecht hebben? Ten eerste omdat Vlieland nooit genoeg in de belangstelling kan staan natuurlijk :-). Maar ook omdat we toch ieder een eigen stijl hebben. Zo heeft Heerlijk Vlieland nu een verhalenwedstrijd uitgeschreven.

Ben je naar Vlieland geweest en wil je iedereen laten weten hoe jouw belevenis was? Deel dan je reisverhaal met andere bezoekers. Denk aan speciale momenten en af- en aanraders. Heerlijk Vlieland plaatst deze reisverhalen op haar website zodat toekomstige reizigers deze kunnen lezen en zo zich kunnen voorbereiden op hun verblijf op Vlieland.

Tips bij het schrijven van je reisverhaal:

  • Let bij het schrijven op een logische opbouw van je verhaal, spelling en grammatica
  • Schrijf een eigen, unieke tekst. Geen letterlijke kopie van bijv. je blog
  • Stel jezelf vragen als: “Wat heb ik gedaan of gezien? En hoe vond ik het?”
  • Vergeet de details niet. Zag je prachtige witte lepelaars met hun lange zwarte snavel?
  • Foto’s maken een verhaal compleet. Het is mogelijk om maximaal 8 foto’s (max. 10MB per foto) in te sturen
  • Kijk voor inspiratie eens naar de inmiddels geplaatste reisverhalen op www.heerlijkvlieland.nl 

Met het insturen van je reisverhaal en foto’s geef je Heerlijk Vlieland en Vlieland, in je element toestemming voor het gebruik van het materiaal.

Veel schrijfplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *