Wilde Zeewier Weken

Van 3 t/m 19 juni staat het eerste nieuwe evenement binnen de Vlielandcampagne ‘Vlieland, in je element’ op de planning. De Wilde Zeewier Weken. Wist je dat je zeewier kunt verwerken in allerlei gerechten? En dat het vol mineralen zit en daardoor een uitstekende vleesvervanger is? Ook in de wellness wordt zeewier gebruikt voor zeep, bodylotion, lichaamspakkingen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Het mooie van zeewier is dat het op veel plekken in de wereld groeit en ook op Vlieland in juni geoogst wordt. Het is duurzaam en volop voorhanden. Onze eigen zeewierkaas wordt ervan gemaakt, en ook restaurants op Vlieland hebben het ingrediënt ontdekt.

Binnenkort dus de Wilde Zeewier Weken. Zodat je zelf kunt ontdekken hoe en waar het groeit, wat je met het gezonde goedje kunt doen en wat dat betekent voor je gezondheid. Allerlei activiteiten kun je ondernemen tijdens dit zeewier evenement. Wil je er echt alles over weten, dan kun je zelfs een lezing bezoeken van professor Timmermans, een autoriteit op dit gebied.

Onze voorbereidingen kun je volgen op de speciale Facebookpagina.

Voel je in je element met zeewier!

logo WZW def.jpg

0 thoughts on “Wilde Zeewier Weken”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *