Winnaar fotowedstrijd bekend!

Eindelijk is het dan zover. Twee maanden hebben we elke week 10 foto’s gekozen die zijn voorzien van het ‘Vlieland, in je element’ logo met de naam erin verwerkt van degenen die op de foto stonden.

Op zich al een mooi aandenken aan Vlieland, dat de winnaars zelf kunnen afdrukken en een mooi plekje aan de wand kunnen geven. Maar hiermee houdt het niet op. Natuurlijk kijkt iedere fotograaf uit naar dit moment, waarop de winnaar bekendgemaakt wordt. Deze winnende foto wordt namelijk afgedrukt op hout.

Afgelopen week is het bestuur van het Toeristisch Platform Vlieland bij elkaar geweest om de winnende foto te kiezen.

De gelukkige is Anna van der Meulen die haar dochter Marlein met hond Splinter heeft gefotografeerd. Gefeliciteerd Anna, je hebt een geweldige foto gemaakt!

marlein-en-splinter

Redenen om deze foto te kiezen

  • De mooie compositie van de foto met op de voorgrond het schone brede strand en op de achtergrond een voorbeeld van de mooie luchten die we op Vlieland vaak zien.
  • De ongebruikelijke hoek waaronder de foto genomen is, waardoor de lichtval zorgt voor een extra effect.
  • De associatie die de foto oproept met rust en ruimte, de twee belangrijkste kernwaarden van Vlieland.
  • De associatie met de slogan ‘Vlieland, in je element’. We voelen door de foto hoe deze dame zich in haar element voelt op het moment van de opname.
  • Natuurlijk is de keuze subjectief. Het doet dan ook niets af aan de schoonheid, creativiteit en spontaniteit van de andere foto’s. Er kan er maar één de winnaar zijn. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Hartelijk bedankt voor het meedoen!

We willen iedereen hartelijk bedanken voor hun deelname. Door jullie inzendingen hebben we nu een prachtige beeldenbank met foto’s. Het is mogelijk dat je je foto terugziet in bijvoorbeeld de VVV gids of andere informatieve en promotionele uitingen. Fantastisch om zo een beeld te kunnen geven van de redenen waarom gasten zich in hun element voelen op Vlieland.

Prijsuitreiking

De winnares is inmiddels geïnformeerd. In het najaar zal de overhandiging van de prijs plaatsvinden op Vlieland. Uiteraard doen we hier verslag van.

One thought on “Winnaar fotowedstrijd bekend!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *