Zaterdag 17 december Kunst- en Muziekroute Vlieland

Wist je dat er op Vlieland tientallen kunstenaars en artiesten wonen? Het eiland is rijk aan kunstschilders, schrijvers, smeden, dichters, beeldbouwers en musici. Het is daarom hoog tijd dat Vlieland haar eigen kunst- en muziekroute organiseert. We hebben een aantal kunstenaars en musici van de wal gevraagd dit evenement nog extra kracht bij te zetten.

De route voert langs bijzondere locaties op Vlieland, zoals de vuurtoren, de reddingbootschuur, het museum en de historische kerk. Ook huiskamers en ateliers zijn opengesteld voor publiek. Op iedere locatie is een kunstenaar aanwezig die zijn/haar werken toont, toelicht en/of eraan werkt. Je wandelt van de ene naar de andere mooie plek en kijkt je ogen uit. Op sommige locaties is het mogelijk even te gaan zitten en te luisteren naar schrijvers en dichters die voordragen uit hun werk. Er zijn diverse horecagelegenheden opgenomen in de route, die live muziek brengen in de vorm van een jazz combo, gitarist of pianist.

Deze verrassende route kun je lopen op zaterdag 17 december van 11 tot 22.00 uur. Vooraanmeldingen telefonisch bij de VVV Vlieland (0562-451111). De route is gratis.

Je slaapplek boek je gemakkelijk via Vlie.nl of Vlieland.net.

Afbeelding: Schilderij in atelier van restaurant Het Armhuis op Vlieland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *