Zennnnnn…..

We beginnen de eerste week van de Donkere December Dagen met een rustige activiteit. Na de spetterende kunst- en muziekroute waar maar liefst 165 mensen aan deelnamen (foto’s volgen later deze week) is het nu tijd voor innerlijke rust. 

In principe hoef je daar helemaal geen georganiseerde activiteit voor te ondernemen. Loop of fiets gewoon de Vlielandse natuur in en de rust ervaar je vanzelf. Kies voor de Waddenzee en loop over de dijk terwijl je kijkt en luistert naar het kabbelende en klotsende water tegen de basaltblokken. Of kies voor de Noordzee met haar machtige branding en brede stille strand. Dan hebben we het nog niet eens over de vele bosrijke plekken op Vlieland waar je de herfstbladeren onder je laarzen voelt knisperen.

Is dat alles nog niet voldoende om je een heerlijk relaxed gevoel te geven? Heb je een extra boost nodig? Dan kun je vanavond om 19.30 uur een Hatha Yogales volgen bij Mariel Slotman van IslandYoga. Even een uurtje ME-time, gewoon omdat je het verdient! Aanmelden kan via 06-15164154.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *